Молочний гриб

Молочний гриб був виведений народностями Тибету і довгий час залишався таємницею їх медицини.

Історія молочного гриба

Молочний гриб привезений до Європи з Індії польським професором, який протягом 5 років жив і лікувався в Індії. Він був хворий на рак шлунка і печінки, і вилікувався за допомогою молочного гриба. Їдучи, професор отримав його в дар. Молочний гриб являє собою тіло білого кольору діаметром 5-6 мм в початковому періоді розвитку і 40-50 мм в кінці періоду перед поділом.

Властивості молочного гриба

Молочний гриб має такі властивості:

активізує імунну сістемунормалізует обмін речовин (у тому числі вуглеводний) виліковує шлунково-кишкові захворювання (в тому числі виразкову хворобу), т. к. нормалізує склад кишкової мікрофлори, заживляє рани действіемобладает антиалергічним действіемпротівомікробним, протизапальну действіемобладает жовчогінну, спазмолітичні свойстваміповишает статеву актівностьулучшает пам'ять і увагу

Спосіб застосування

Молочний гриб розміром дві чайні ложки залити 250-200 мл молока кімнатної температури і залишити на 24 години. Так потрібно робити 1 раз на добу, в один і той же час, краще ввечері і зберігати при кімнатній температурі. Залите молоко повністю сквашується через 17-20 годин. Ознакою повного сквашування є поява зверху густого шару, в якому знаходиться грибок, відділення поквашених молока на дні банки. Сквашеного молоко проціджують через сито в скляну банку. Після проціджування молочний гриб промивають від залишків поквашених молока під струменем чистої холодної води, потім молочний гриб поміщають знову в банку і заливають новою порцією молока.

Якщо щодня молочний гриб не промивати і не заливати свіжим молоком, то він не буде розмножуватися і стане коричневим, в ньому не буде лікувальних властивостей і він може загинути. Здоровий грибок білого кольору (колір молока, сиру).

Сквашеного молоко потрібно вживати по 200-250 мл, останній прийом за 30-60 хв до сну (на порожній шлунок). Сквашеного молоко рекомендується приймати протягом 20 днів, потім зробити перерву на 10 днів і знову повторити курс лікування.

Курс лікування становить 1 рік. При курсі лікування категорично забороняється вживання алкоголю. У 10 днів перерви потрібно продовжувати доглядати за грибом. Проціджений кефір можна використовувати на оладки, в сир, протирати руки, обличчя і т. Д. Хворі місця слід змащувати 6-8 разів поспіль протягом дня.

Цілюще молоко можна використовувати на рану, поріз, ячмінь. На хворе місце накласти на 30 хв. серветку з бинта, змочену в грибковому кефірі.

При вуграх, прищах на шкірі рекомендується щодня на очищену шкіру обличчя накладати марлю, змочену настоєм молочного гриба на 20-30 хвилин. Курс лікування - тиждень.

У перші 10-14 днів вживання молочного гриба різко підвищує активність кишечника, що виражається в підвищеному газоутворення, тому не рекомендується приймати молоко перед роботою. Стілець стає частим, сеча трохи темніє. У хворих на кам'яну хворобу можуть з'являтися неприємні відчуття в області печінки, нирок, в підребер'ї. Через 12-14 днів реакції в організмі припиняться, настане поліпшення загального стану, підвищиться настрій і загальний тонус, у чоловіків - статева активність.

Пам'ятайте, що молочний гриб - жива істота, поводитися з ним треба обережно, обережно, не закривати кришкою, т. К. Він повинен дихати. Молочний гриб не можна промивати дуже гарячою водою, т. К. Він втрачає лікувальні властивості. Молочний гриб гине, якщо його вчасно не промити. Якщо ви відсутні 2-3 дні, залийте 3-літрову банку молоком навпіл з водою, покладіть туди гриб, поставте в тепле місце, по приїзду використовуйте цей кефір для ніг (знімає втому в ногах, має ранозагоювальну дію, зменшує потовиділення).

Після приплоду гриб передавайте тільки з інструкцією по застосуванню і догляду.
Авторські права 2020 © Bolezni.net.ua | Усі права захищені.
При використанні матеріалів, посилання на сайт обов'язкове!
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.